DESPRE NOI

Noi oferim

Cu toţii ajungem deseori în situaţia de a dori să vindem sau să cumpărăm produse agricole (legume, fructe) de calitate şi, desigur, la un preţ rezonabil. Satisfacerea acestor necesităţi nu este simplă şi de multe ori ne consumă resurse importante, timp şi căutări. Pornind de la această idee, de a împreuna cererea şi oferta, în anul 2006 a fost înfiinţată Piaţa Agricolă Angro din str. Calea Basarabiei 8, administrată de S.C. "Solotrans-Agro" SRL, pe un spaţiu de 1,173 ha. În decursul întregii perioade de activitate, Piaţa Agricolă Angro s-a extins pe o suprafaţă de cca 2,6 ha.

Piaţa a fost deschisă şi pentru a sprijini promovarea produselor agricole atît autohtone cît şi ale celor de import, certificarea şi calitatea mărfii expusă la vînzare, fiind garantate de laboratorul Serviciului sanitar- veterinar ce activează zilnic.

Întreprinderea este gestionată de o întreagă echipă de angajaţi. Personalul angajat dispune de calificare adecvată domeniilor de activitate.

Principala activitate a Pieţei Agricole Angro este prestarea serviciilor de locaţiune a spaţiilor comerciale (depozite, camere frigorifice termoizolante, pavilioane, gherete, tarabe) şi a spaţiilor pentru comerţul din unităţi de transport.

Sub aspect calitativ s-a marcat:

  • *îmbunătăţirea semnificativă a serviciilor de locaţiune,
  • *crearea parcajului auto,
  • *soluţionarea rapidă a formalităţilor şi a oferirii spaţiilor comerciale tuturor doritorilor,
  • *favorizarea accesului mijloacelor de transport pe teritoriul pieţei,
  • *crearea serviciului de pază şi securitate internă.

În prezent, gama de oferte propusă de noi este foarte variată. Astfel, alăturat spaţiilor comerciale, aveţi posibilitatea de a închiria spaţii pentru oficii şi camere-tip hotel cu cazare de durată sau pe termen scurt. De asemenea, în orele de program, pe teritoriul pieţei funcţionează 3 cantine, unde puteţi servi micul dejun, prînzul şi cina.

VIOREL REVENCO

Director Solotrans-Angro